Kooskokkamine: Suitsupardi söömaaeg
Tule ja avasta maitseid koos sõpradega Valgejõe Veinivilla kokandusõhtul! Meie ühiskokkamine on ideaalne võimalus veeta aega, õppida uusi kokkamisoskusi ja nautida head seltskonda. Üheskoos valmistame kohalikku suitsupardi fileed traditsioonilisel meetodil, eestlaste põhitoitu kartulit uuel ja enneolematul moel, värsket salatit, seene-nuikapsa-kroketeid, odrajahu karaskit ja ürdivõid. Magustoiduks teeme astelpaju tarretist. Iga roa kõrvale sobitame hoolikalt valitud Valgejõe Veinivilla veine, et rõhutada toidu ja joogi harmooniat.
Palume toidutalumatustest ja erisoovidest eelnevalt teada anda, et saaksime leida sobilikud lahendused.
Minimaalne inimeste arv 2, max 10, optimaalne 4-6.
Kestvus: Umbes 4 tundi
Hind: 100 eurot kahele, iga järgnev osaleja +50 eurot. Sisaldab: 3-käiguline söömaaeg, veinid, retseptid, uued kokkamisvõtted ja -oskused
Broneerimine: Vajalik eelbroneerimine info@veinivilla.ee või 5087222
Tule ja avasta maitseid koos sõpradega Valgejõe Veinivilla kokandusõhtul! Meie ühiskokkamine on ideaalne võimalus veeta aega, õppida uusi kokkamisoskusi ja nautida head seltskonda. Üheskoos valmistame kohalikku suitsupardi fileed traditsioonilisel meetodil, eestlaste põhitoitu kartulit uuel ja enneolematul moel, värsket salatit, seene-nuikapsa-kroketeid, odrajahu karaskit ja ürdivõid. Magustoiduks teeme astelpaju tarretist. Iga roa kõrvale sobitame hoolikalt valitud Valgejõe Veinivilla veine, et rõhutada toidu ja joogi harmooniat.
Palume toidutalumatustest ja erisoovidest eelnevalt teada anda, et saaksime leida sobilikud lahendused.
Minimaalne inimeste arv 2, max 10, optimaalne 4-6.
Kestvus: Umbes 4 tundi
Hind: 100 eurot kahele, iga järgnev osaleja +50 eurot. Sisaldab: 3-käiguline söömaaeg, veinid, retseptid, uued kokkamisvõtted ja -oskused
Broneerimine: Vajalik eelbroneerimine info@veinivilla.ee või 5087222