Kooskokkamine: Suitsukala Söömaaeg

Tule ja avasta maitseid koos sõradega Valgejõe Veinivilla kokandusõhtul! Meie ühiskokkamine on ideaalne võimalus veeta aega, õppida uusi kokkamisoskusi ja nautida head seltskonda. Sisaldab: 3-käiguline söömaaeg, veinid, retseptid, uued kokkamisvõtted ja -oskused

Küsi pakkumist info@veinivilla.ee või helista 5087222 (perenaine Tiina).

Lisainfo.

Mis me valmistame
Üheskoos valmistame kohalikku suitsukala vanal traditsioonilisel meetodil, eestlaste põhitoitu kartulit uuel ja enneolematul moel, värsket salatit otse taluaiast, seene-nuikapsa-kroketeid, odrajahu karaskit ja ürdivõid. Magustoiduks teeme astelpaju tarretist. Iga roa kõrvale sobitame hoolikalt valitud Valgejõe Veinivilla veine, et rõhutada toidu ja joogi harmooniat.
Palume toidutalumatustest ja erisoovidest eelnevalt teada anda, et saaksime leida sobilikud lahendused.
Teenus on välja töötatud INTERREG Läänemere Programmi projekti BASCIL raames.